Hondenschool 't Kruierke Balen VZW

Terrein: Heistraat z/n 2491 Olmen

Inl: 014/30 27 89

email: tkruierke@pandora.be

Beste hondenliefhebber,

welkom op de website van hondenschool 't Kruierke uit Balen.

Wij zijn een niet commerciële, door Sint Hubertus erkende, hondenschool en onze taak bestaat erin om mensen te helpen in de opvoeding van hun hond, tot het verkrijgen van een goede gehoorzame hond. Elke hond, van pup tot volwassen hond wordt bij ons begeleidt en kan omgeschoold worden tot tevredenheid van menig hondenliefhebber.

Onze hondenschool werkt niet volgens een speciale methode. Er wordt voornamelijk gekeken naar het karakter van de hond. Werken wij in regel meer beloning gericht, dan kan ook de klassiekere methode toegepast worden indien nodig. Dit biedt de garantie dat ook u met uw hond bij ons aan het juiste adres bent.

Elke hond volgt de lessen in zijn eigen tempo, zodoende dat er geen druk bestaat om bepaalde zaken tegen een bepaalde dag te kennen en zodat het niet alleen voor de hond maar ook voor de geleider aangenaam blijft om te komen.

Vormt het gehoorzaamheidsprogramma bij ons het hoofdbestanddeel, ook voor andere disciplines kan men bij ons terecht. Zo is er voor de liefhebbers van hondenshows en tentoonstellingen op woensdagavond showtraining, op vrijdagavond agility training en voor de wandelliefhebbers  organiseren wij tweemaal per jaar een wandeltocht en regelmatig éénmaal per jaar een uitstapje.

Onze lessen zijn gratis voor onze leden, en lid wordt u al vanaf 30 euro per jaar.

Ook maakt het niet uit welk ras u heeft, rasloze honden zijn evenzeer welkom en worden verder geholpen.

Wil u verder gaan, klik dan op de onderstaande knop

-